vineri, 15 mai 2009

ORGASM GARANTAT IN 6 PASI


Tensiunea sexuala
Adevarul este ca, daca intre doua persoane nu exista chimie sexuala si atractia este egala cu zero, orgasmul are sanse minime sa se iveasca din senin. Sclipirea care apare atunci cand te afli in preajma unui tip de care esti atrasa, atingerile aparent nevinovate, respiratia sacadata, intaritura din pantalonii lui, sexul incredibil si, intr-un final, mult-asteptatul orgasm tin de tensiunea sexuala dintre voi.Pana la urma, sexul este extrem de important intr-o relatie, atat pentru barbati, cat si pentru femei – de ce sa nu recunoastem asta?
Deconecteaza-ti mintea si conecteaza-ti simturile
Gandurile de zi cu zi n-au ce cauta intre asternuturi si asta e prima regula pe care trebuie s-o ai in minte atunci cand ai chef sa fii si tu satisfacuta, nu doar tipul caruia i-ai acordat privilegiul de a fi cu tine in pat!...Stimuleaza-ti cele 5 simturi si lasa-te prada lor ... asculta o muzica cu ritmuri senzuale, poarta lenjerie intima sexy, parfumeaza-te cu o aroma ametitoare, savureaza o capsuna cu frisca si mangaie-ti armasarul din pat.
Cum ai chef sa facem sex astazi?
Stii cum se spune, pofta vine mancand! Un preludiu exact pe gustul tau te va face sa ai chef de sex si dupa ore intregi de munca, alergat prin oras si orice alta activitate... in plus, sexul e sanatos si te face sa intineresti...Lasa temerile la o parte si fa sex oricum ai chef....Esti obisnuita sa-ti petreci viata sexuala in pat? Data viitoare cand faci dus, cheama-ti iubitul sa te sapuneasca sub stropii de apa! Sexul oral ti se pare o “delicatesa” pentru prostituate? Surprinde-ti iubitul cu o propunere de sex oral reciproc ...este mult mai usor sa ai orgasm clitoridian decat vaginal si s-ar putea sa ai surpriza ca va bucurati amandoi de… extaz!
Jucaria sexuala
Ai observat cat de multe sex shop-uri au aparut si la noi in ultimii ani?....cumpara ceva ce-ti atrage atentia si fa ce-ti place cu noua jucarie! Poti sa-l inviti si pe iubit in dormitor… sau nu...:)Daca jucariile din magazine nu te atrag, transforma-ti partenerul intr-o jucarie aducatoare de orgasm! Teoretic, stii si tu prea bine cum: spune-i sau arata-i ce vrei sa-ti faca – vei vedea, prima data e mai greu, insa, daca-ti intri in mana si inveti sa comunici si din punct de vedere sexual, orgasmul va deveni unul dintre prietenii tai buni....
Vecinul
Ca tot vorbim doar intre fete si nimeni nu stie ce susotim noi aici, haideti s-o spunem pe sleau: toate avem sau am avut macar o data in viata un “vecin"care ne populeaza fanteziile.Fantezia nu are limite intr-o viata sexuala fierbinte, iar, daca te aprinzi uneori cand il vezi sau te imaginezi cu el in ipostaze care mai de care mai “rusinoase”, n-ai de ce sa te simti vinovata! De fapt, faptul ca-ti stimulezi imaginatia sexuala te pregateste pentru adevaratul rasfat dintre asternuturi, cu propriul tau iubit.....O mica precizare, totusi: daca in timp ce faci sex cu iubi ti-l imaginezi tot pe “vecin”, schimba partenerul!
Da-ti frau liber
Nu se stie exact de ce dar se pare ca cei mai multi barbati isi inchipuie ca fanteziile sexuale ale femeilor sunt foarte cuminti, limitandu-se eventual la un sarut ceva mai pasional si, apoi, o imbratisare linistitoare. Insa, in caz ca ei n-au aflat inca, un orgasm adevarat se obtine prin sex!Ca sa ai parte de asa ceva, da-ti frau liber si traieste fiecare clipa cu el ca si cum ar fi ultima, fara sa te mai gandesti la faptul ca te-ar putea considera usoara....Traieste-ti sexualitatea cel putin la fel de intens cum o face si el, fara prejudecati, temeri sau tabuuri! In fond, daca va aflati amandoi in acelasi pat, inseamna ca il atragi, te atrage si va simtiti super sexy amandoi – asta-i starea de spirit perfecta pentru un orgasm de nota 69!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu