vineri, 26 iunie 2009

FELATIE 2


Sa vorbim despre penis. Uita-te la el, adica studiaza acea chestie la care te gandesti cand te freci singura.
L-ai avut in vagin si a fost asa de bine. S-ar putea sa fie la fel de bine cand il ai in gura. Te va lasa cu siguranta sa te uiti la penisul lui daca vrei asta dar ar trebui sa faci si altceva in afara de asta.
Aprinde o lumina puternica si pune-l sa stea intins pe spate in pat. Ia-i penisul in mana si vezi daca i-l poti scula.
Dupa ce ai facut asta uita-te atent la el. Partea principala se numeste gland (cap). Se afla la capatul penisului si e mai mare in diametru. Partea care uneste capul de trunchiul penisului se numeste coroana.
Asta-i cea mai sensibila parte a penisului. Uita-te de jur imprejurul coroanei si vei vedea in mijlocul partii inferioare un punct. Asta-i zona cea mai sensibila a intregului corp. Aici se petrece toata actiunea. I-l poti aduce la orgasm apasand repetat si usor cu limba direct pe acest punct. Mica deschizatura din varful capului este locul prin care iese sperma.

Trunchiul penisului nu are mai multe terminatii nervoase intr-o zona anume. Deci, stimularea lui nu aduce o placere foarte intensa barbatului. La baza trunchiului este scrotul, iar inauntrul lui se afla testiculele .
Acolo este creata sperma. Sunt sensibile la temperatura. Cand sunt supuse unei temperaturi prea joase, scrotul se micsoreaza si aduce testiculele aproape de corp pentru a fi tinute la caldura. Cand sunt supuse unei temperaturi prea ridicate, scrotul se dilata. Testiculele sunt trase de asemenea langa corp cand barbatul ejaculeaza.
Testiculele sunt si ele sensibile la atingere si, din pacate, sunt des ignorate ca zona erogena a corpului. Mare greseala! Barbatilor le place foarte mult cand o femeie se joaca cu ele, daca stie cum sa o faca.
Studiaza-i penisul, joaca-te cu el, intreaba-l care senzatie e cea mai placuta. Plimba-ti limba de-a lungul lui, simte-i tesutul, fii atenta la reactiile lui in timp ce I-l lingi. Ia-l putin in gura si tine-l acolo pentru un timp. Vezi care ii este reactia si gandete-te ce simti fizic cu penisul in gura si ce simti din punct de vedere sentimental cand ai penisul barbatului tau in gura.
sper sa va foloseasca ....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu